Central Area Panel Agenda Wednesday 18th August 2021 14:00-16:00

Meeting will be open 15 minutes before start. Anyone requiring help joining the
meeting can contact the Community Engagement Team for assistance.

meeting can contact the Community Engagement Team for assistance.			
1 14:00-14:05	Welcome Apologies & Introductions, 5 minutes	Verbal	
2 14:05-14:20	Actions and minutes from Previous Meeting 15 Minutes		
3 14:20-14:40	Responses to Residents Questions 20 Minutes	Answers to Residents Questions	
4 14:40-14:55	Updates from the Community Engagement Team - Citywide Conference - Estate Development Budget - Environment Improvement Budget 15 Minutes	Written update provided in the papers. Questions and comments welcomed from residents.	
BREAK 5 minutes			
5 15:00-15:10	Information on Seaside Homes 10 Minutes	Barry Hughes providing and overview on Seaside Homes.	
6 15:25-15:50	Housing Committee Workplan Progress Update and Housing Performance Report Quarter 1 2021/22	Verbal + Report Attached Housing Leadership Team Member presenting.	
7 15:50-15:55	Positive community news 5 Minutes	Verbal updates from attendees on positive things happening in the community.	
8 15:55-16:00	AOB 5 minutes	Verbal	
- End -			